Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke krahasuar sistemin shëndetësor në dy kohë të ndryshme, në kohën kur ishte në qerveri opozita e sotme dhe sot. Ai thekson se qeveria e tij është ende në mes të punës.

‘Mirëmëngjes, dhe me dy pamjet e dy qeverisjeve të sistemit shëndetësor në dy kohë të ndryshme, duke ju lënë ta bëni vetë dallimin mes momentit kur ata e lanë pushtetin pas shumë vitesh dhe momentit kur ne jemi ende në mes të punës, ju uroj një javë të mbarë’, shkruan kryeministi Rama.