Ditën e sotme është mbledhur grupi i PS-së.

Gjatë mbledhjes, kryeministri dhe njëherazi kreu i PS-së, Edi Rama, ka urdhëruar një mbledhje urgjente.

Kemi ca drejtorë legena qe po na nxijnë fytyrën me korrupsion dhe keqmenaxhim.