Kryeministri Edi Rama ditën e sotme e ka nisur me publikimin e disa pamjeve të Shqipërisë turistike.

Sipas Ramës vetëm gjatë muajve Janar-shkurt në Shqipëri kanë ardhur 324 mijë vizitorë më shumë se një vit më parë.

Mirëmëngjes, dhe me këto pamje mahnitëse të Shqipërisë turistike, që vetëm gjatë muajve janar-shkurt ka mikpritur 324 mijë vizitorë më shumë se një vit më parë, ju uroj një ditë të bukur.