Kryeministri i Shqipërisë i ka uruar qytetarët për fundjavën nëpërmjet një video mbreslënëse nga Tushemishti. Rama thotë se ky vend është një tjetër perlë e Shqipërisë, me bukurinë e pafund që ofron.

“MIRËMËNGJES

dhe me bukuritë që ofron Tushemishti, një tjetër perlë e Shqipërisë tonë, ju uroj një fundjavë të mbarë,”-shkruan Rama.