Organizata ndërkombëtare “Reporterët pa kufij” kanë reaguar në lidhje me sulmin ndaj banesës së prindërve të gazetares Klodiana Lala.

“Reporterët pa kufij” thotë se dënon sulmin me armë ndaj gazetares Klodiana Lala dhe se autoritetet duhet ta mbrojnë gazetaren.

” Autoritet duhet të dënojnë sulmin ndaj gazetares”, thuhet në reagimin e organizatës.