Ministri i jashtem Ditmir Bushati ka postuar ne faqen e tij zyrtare ne Facebook, ambjentet e reja te shkolles “Nikolle Zogorjani” ne Velipoje tashme te rikonstruktuar.

Postimi i plote i Bushatit

Me transformimin e shkollës “Nikollë Zogorjani” në Velipojë, 370 nxënësit e saj do të mësojnë në ambientet e reja me kushte bashkëkohore.

Rikonstruksioni i plotë i shkollës përfshin klasat e reja, ambientet e jashtme, instalimin e sistemit të ngrohjes dhe sistemit elektrik.

#ShqipëriaeGjeneratësTjetër

#EgjithëvëmendjatekNJERËZIT