Policia ka kapur 110 steka me cigare dhe 25 paketa kontrabandë. Sasia e cigareve i është kapur 7 pasagjerëve nga Tajvani, në orët e para të mëngjesit.

Sasia e paketave është konstatuar nga punonjësit e kontrollit të Doganës se Rinasit.

Çështja po hetohet nga specialistë të Hetimit Doganor që janë në vendngjarje.

LAJMET E FUNDIT NE KOHE REALE