Organizata e sipërmarrësve të rinj shqiptarë ka organizuar aktivitetin final me 6 shkolla të qytetit të Shkodrës dhe Lezhës mbi idetë e reja të sipërmarrjes në kategorinë Changemaker. Xhoana Molla, koordinatore e YEA-s tregoi detajet e këtij aktiviteti.

Xhoana Molla foli edhe për mundësinë e mirë të nxënësve për të promovuar projektin e tyre jashtë vendit.

Ky projekt u mbështet nga organizata Rotary Albania dhe Rotary Shkodër, të cilët ofruan mbështetjen e tyre në realizimin e këtij projekti disa javor.