Rrihet infermieri i QSUT ,kapet agresori

Një infermier i QSUT-së, R.K. 25 vjeç, është rrahur me grushta dhe me shkelma në vendine e punës për shkaqe të panjohura ende, por agresori është arrestuar. Ai është një 45-vjeçari Bujar Çokaj ka goditur me grusht dhe ka ofenduar inferimerin R.K 25 vjeç Më datë 04.06.2017, u arrestua shtetasi Bujar Çokaj, 45 vjeç, banues në Tiranë, sepse në Urgjencën e Q.S.U.T, për shkak të detyrës, ka sharë, ofenduar dhe goditur me grusht, infermierin R. K., 25 vjeç, banues në Tiranë. Parashikuar nga Neni 237 i Kodit Penal.

PUBLICITET