Koalicioni “Gruaja, Paqja, Siguria” në bashkëpunim me shoqatën “Gruaja tek Gruaja” dhe Qendren per Zhvillimin e Shoqërisë Civile organizuan sot ne fakultetin e shkencave të edukimit këtu në Shkodër, takimin me teme “Rritja e Sigurisë dhe Paqes për të Rinjtë në Shqipëri “.

Fushata sensibilizuese dhe lobuese ka nisur gjatë muajit Qershor dhe do të zhvillohet në 12 qarqe te vendit e cila synon përfshierjen e të rinjve në fushën e sigurisë dhe paqes. Organizatorët u shprehen se ky projekt është tejet i rëndësishëm, pasi kontribuon në sigurinë dhe edukimin e të ardhmes së vendit

Përvec përfaqësuesve të organizatave të ndryshme , pedagogë dhe student në këtë aktivitet morën pjesë edhe përfaqësues të drejtorisë vendore të policisë Shkodër