Deputetja demokrate, Rudina Hajdari ka përsëritur edhe njëherë nevojën për organizimin e zgjedhjeve në 30 qershor.

Hajdari shkruan në Twitter se alternativa opozitare nuk është dakort me bojkotimin e zgjedhjeve, pavarësisht se sa e korruptuar apo kompromentuar mund të jetë qeveria.

“Ne nuk jemi dakord me bojkotimin e zgjedhjeve, si një alternative opozitare, kundër cilësdo qeverie, sado e kompromentuar dhe e korruptuar qoftë ajo.

Ne e konsiderojmë atë si vetëvrasje politike. E vetmja rrugë për të ndryshuar pushtetin në një vend demokratik janë zgjedhjet”, shprehet Hajdari.