Sait Fishta, do të jetë një mbështetje për biznesin.

Një fakt të tillë ai e ka bërë të qartë gjatë një vizite në biznesin fason, në qytetin e Shkodrës. Gjatë fjalës së tij, kandidati i PDIU, Sait Fishta dhe Liljan Idrizi, kane garnatuar se vetem kjo forcë politike mund të garantojë mbështetjen për biznesin. Punonjese të këtij biznesi kanë garnatuar votën për PDIU, për Sait Fishtën. Biznesi fason është një nga bizneset me të përhapura në Shkodër, por shpesh herë është përballur më veshtiresi fiskale, të cilat sipas kandidatit Fishta do te jene prioritet për ngritjen e ketyre shqetesimeve ne parlamentin shqiptar.