Mediat shqiptare në Serbi raportojnë se sot rreth ores 14:30 Serbia sapo ka “promovuar” mbi vendabnimet shiptare ne Medvegjë,

Bujanoc dhe Preshevë aeroplanët luftarakë të llojit MIG -35, të cilat mendohet se iu dhuruan disa ditë më parë nga Bjellorusia.

Duke se me dërgimin e avionëve luftarakë në kufi me Kosovën, Serbia po tregon dhembët pas arrestimit të Marko Gjuriçit, dy ditë më parë në Mitrovicë.

Deri tani nuk ka ende një reagim zyrtar nga komuna shqiptare e Preshevës, edhe pse raportohet se avionët në fjalë kanë shkaktuar mjaft panik në zonë.