Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, dhe ai i Infrastrukturës, Damian Gjiknuri, kanë firmosur udhëzimin për kufizimin e qarkullimit të mjeteve të rënda gjatë sezonit turistik, nga 15 qershori deri në 15 shtator.

Në udhëzim bëhet e ditur se kufizimet për këta mjete do të bëhen në fundjava, ndërsa paralajmërohen sanksione për të gjithë shkelësit.

Në udhëzimin e mëposhtëm, firmosur nga Xhafaj e Gjiknuri, jepen të gjitha oraret e kufizimeve, ditët dhe llojet e mjeteve.

PUBLICITET