Qyteti i Shëngjinit por edhe disa zona të tjera në Lezhë kanë qendruar pa energji elektrike me shume se 24 ore. Reshjet e nje nate më pare por dhe rrjeti i amortizuar la në erresire qindra banorë.

Banoret e Shëngjinit kërkojnë që të vihet dorë dhe te investohet në rrjetin e amortizuar pasi sa here qe ka reshje shiu ka dhe nderpreje të energjisë elektrike.

Punonjësit e oshee kanë qendruar në terren prej shumë oresh për të berë të mundur evidentimin e defektit.

Qyteti i Lezhes dhe zonat rreth sajë përballen shumë shpesh me nderprejen e energjisë elektrike edhe pse është premtuar për ndërhyrje në rrjetin elektrik keto investime duket shumë larg