Pushuesit qe kane vendosur te zgjedhin Plazhin e Shëngjinit do te përballen me erën e rende dhe rrezikun qe ju kanoset nga derdhja e ujerave te zeza ne det dhe mbeturinave.

Prej vitesh amortizimi i rrjetit ka bere qe ujërat e zeza te lagjes ne afërsi te portit te dalin ne sipërfaqe duke zaptuar dhe kontaminuar hapsiren me te madhe te saj.

Sipas Banoreve ujerat e zeza kane krijuar shtratin e vet dhe kane arritur deri ne det. Ato jane te vetedishem per rrezikun qe ju kanoset ndersa apelojne qe te merren masa te menjehershme.

Banoret gjithashtu tregojne edhe se cfare ndikimi ka derdhja e ujerave te zeza ne det.

Me te kercenuarit sipas tyre jane femijet te cilet nuk e dine rrezikun e kontaktit qe mund te kene me ujrat e zeza.

Pervec problemit te ujerave te zeza, plazhi I Shngjinit perballet edhe me mbeturinat e shumta qe kane zabtuar te gjithe hapesiren e plazhit qe eshte edhe ne prag te sezonit turistik.

 

PUBLICITET