Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Prato, Itali.Një shqiptar dhe një italian kanë qëlluar me thikë një kinez.

Siç bëhet e ditur nga mediat lokale në Prato, ngjarja ka ndodhur për shkak të një borxhi mes shqiptarit dhe kinezit.

Bashkë me shqiptarin ka qenë edhe një italian.
Për shkak të mosmarrëveshjeve ka ndodhur më pas edhe sherri që përfunduar me plagosjen e kinezit dhe shpalljen në kërkim të shqiptarit e italianit.