Një çift austriak ka shitur gjithçka që përbënte pasurinë e tyre, për të ndërmarrë përsipër një udhëtim nëpër të gjithë botën me një kamion ushtarak.

Fillimisht Leander Nardin dhe bashkëshortja e tij Maria kanë jetuar së bashku me djalin e tyre 7-vjecar në Salzburg, por ëndrra e tyre gjithmonë ka qenë që të udhëtonin nëpër botë

.
Ëndrra e tyre do të merrte formë dy vite më parë, kur çifti vendosi të shiste shtëpinë dhe të blinte një kamion të vjetër ushtarak të tipit Mercedes Benz LA911B, që më vonë do ta shndërronin në një shtëpi të lëvizshme.