Së shpejti rruga e fshatit Shirq në njësinë administrative Dajc pritet ti nënshtrohet rikontruksionit.

Një investimi ky i bashkisë shkodër i cili mban shifrat 15 milion lekë të reja. kjo bëhet e ditur nga administratori i Njësisë Dajç Gjovalin Darragjati i cili ndër të tjera thote se ky segment rrugor ka më shumë se 30 vite që nuk ka njohur ndërhyrje të plotë .

Në fokus të njësisë administative Dajc ka qenë dhe rruga e Mushanit. një tjetër investim ky i bashkisë shkodër i cili arrin vlerën 9.6 milion lekë.

Gjithashtu në këtë zonë është kryer pastrimi I 15 metrave kanale kulluese. Një ndërhyrje e rëndësishme duke pasur parasysh dhe përmbytjet që përfshijnë këtë zonë.