Banoret e fshatit Koterr te njesise administrative te Dajcit ne Lezhe kane pesuar deme te shumta si shkak i reshjeve te shiut te rena nje nate me pare. Demtimi i argjinatures dhe mospastrimi i kanaleve ka bere qe shume familje te zgjohen me pezence te madhe ujit. Simon Simoni tregon se uji i permbyti ne pak minuta duke i demtuar keshtu bagetite por edhe bazen ushqimore.

Simoni tregon se kjo nuk eshte hera e pare qe kjo zone permbytet pasi te njejtin dem kan patur edhe para disa vitesh.

Duke qene se jemi ne stinen e veres permbytjet ishin te papritura ne kete zone ndersa kerkohet nderhyrje per pastrimin e kanaleve.