MINISTRI I MIRËQËNIES BLENDI KLOSI NË SHKODËR: TEST I RREPTË PËR ÇDO PUNONJËS SOCIAL. Anjeze Gjeluci nuk do te jete me ne postin e drejtores se shtepise se femijeve 3-6 vjec.Lajmi I shkarkimit u dha nga vete ministri I mireqenies sociale dhe rinise Blendi Klosi pas nje mbledhje te realizuar me dyer te mbullura me stafin e ketij institucioni.

Ne vend te Gjelucit e komanduar do te jete drejtorja aktuale e sherbimit social Valbona Tula. Minstri Klosi e cilesoi nje ngjarje te shemtuar aktin e dhunes te 3 kujdestareve. Ministri Klosi beri te ditur se cdo edukatore apo punonjes qe kerkon te punoje ne sherbime te ndryshme sociale do ti nenshtrohet nje testi mjaft te rrepte I cili do te kete nje kohezgjatje 1 vjecare. Anjeze Gjeluci ishte emeruar ne postin e drejtores ne shtepine e femije prej gati 2 vitesh ndersa ne vendin e saj ehste komanduar perkohesisht drejtorja e sherbimit social ne Shkoder Valbona Tula.Aktualisht 3 kujdestaret e video-skandalit te dhunes ndaj jetimeve po ndiqen penalisht deri ne perfundimin e plote te hetimeve.