Famullitari i Kishës Ortodokse në Shkodër At Nikolla Petani ka uruar mbarë besimtarët për festën e shenjtë të Krishtlindjes.

At Nikolla Petani ftoi të gjithë që të jenë pranë fesë dhe besimit dhe se Krishtlindja do t’i zgjojë të gjithë.