Drejtorja e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në Shkodër Hasije Sadrija deklaroi se në 3 muajt e fundit janë vendosur 13 gjoba dhe janë paralajmëruar 62 subjekte të tjera lidhur me sigurinë ushqimore.

Sa i përket tregut të ri në Rus të produkteve ushqimore, drejtorja e AKU shprehet se e përmirëson situatën por sërish edhe në atë treg nuk janë kushtet optimale për produktet e bylmetit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Shkodër në vijimësi do të vijojë kontrollet ndaj subjekteve të ndryshme ndërsa drejtorja Sadrija i bëri thirrje edhe konsumatorëve që të denoncojnë çdo rast.