SHKODËR, ARRESTOHET KOSOVARI PËR DHUNË NË FAMILJE .

Më datën 30.01.2015 ora 18.00 u arrestua në flagrancë shtetasi Kosovar, H A, vjec 40, banues lagje « P.Rexhepi » qytet Shkoder, me arsim 9 klasë, pasi ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkshortes A A, vjec 41.Materjalet Prokurorisë për vepren penale « Dhuna në familje » sipas nenit 130/a të K. Penal AKSIDENTI NË KRYEBUSHAT, POLICIA IDENTIFIKON VIKTIMËN
2. Më datën 30.01.2015 ora 07.10 në rrugen Shkoder – Lezhe në Melgushe, një mjet i paidentifikuar ka aksidentuar me vdekje këmbesoren shtetasen M M, vjec 62, banuese ne qytet Shkodër dhe është larguar nga vendi ngjarjes. Punohet për identifikimin, kapjen e autorit dhe dokumentimin e ngjarjes. Materjalet Prokurorisë për veprat « Shkelje rregullave të qarkullimit rrugore » dhe « Largimit nga vendi aksidentit » sipas neneve 290 e 273 të K. Penal.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/VGbWa20JnNI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]