Nje ngjarje e rende ka ndodhur ne fshatin Suka Dajç te njesise Dajç. Nje person ka vdekur dhe dy te tjere jane plagosur per shkak se i ka rene rrufeja.

Tre personat ndodheshin ne are duke punar me zetorin e tyre kur papritur nje rrufe i ka marre jeten shtetases Veronika Luka ndersa ka mbetur i plagosur bashkeshorti i saj Cin Luka dhe shteasi Ndok Vija.

Ata po mbanin ushqim per bagetite kur ka ndodhur ngjarja. Banoret dhe te aferm kane mbetur te shokuar nga kjo ngjarje.