Në mjediset e Fakultetit të Shkencave të Edukimit, të universitetit “Luigj Gurakuqi” në Shkodër është hapur eskpozita me piktura të studentëve në degën e Arteve. Kjo ekspozitë synon promovimin e aftësive të fituara nga studentët në programet e studimit Bachelor.

Ndërkohë, studentët I vlerosojnë ekspozitat si një mundësi e mirë për të promovuar punën dhe talentin e tyre.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur gjatë 2 javëve në vazhdim ëpr të gjithë studentët e universitet të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.