Ka nisur ne sallen e keshillit te bashkise Shkoder degjesa publike per projektbuxhetin e 2019-es.

Ne salle jane te pranishem perfaqesues te njesive administrative dhe nje pjese e vogel e anetareve te keshillit bashkiak.

Kryetarja e bashkise Voltana Ademi po ben nje paraqitje te projektbuxhetit te 2019.