Nje oficeri te krimeve ne policine e Shkodres rreth ores 4 te mengjesit te sotem, i kane djegur makinen.

Makina eshte e oficerit Arber Duli. Ngjarja ka ndodhur ne lagjen Mahalla e Çakajve ne Shkoder teksa mjeti ka qene i parkuar

. Sipas burimeve ne polici dhe zjarrefikesve djegia mendohet se eshte e qellimshme. Mjeti tip volsvagen passat eshte djegur me benzine sipas dyshimeve ndersa eshte thyer edhe xhami para nga nxehtesia.

Mjeti eshte derguar ne policine e Shkodres dhe vijojne hetimet per zbardhjen e ngjarjes. Oficeri Arber Duli punon prej disa vitesh ne policine e Shkodres dhe sefundmi mban detyren ne sektorin e krimeve.