Ne ate qe është pagezuar si qyteti i bicikletave, kete 20 shtator bashkia shkoder ne bashkepunim me organizatat jofitimprurese si dhe nje spekter te gjere organizatsh kane organizuar nje aktivitet ne kuader te dites se bicikletave.

Një event I kthyer në traditë tashmë I cili ka për qëllim të përcojë tek njerëzit mesazhin e përdorimit të trasportit të shëndetshëm bicikletës.

Ndërkohë Kastriot Faci bën apel qytetarëve të përdorin këtë mjet trasnporti.

Ketë ditë pedonalja kolë idromeno mori një pamje tjetër nga performanca e klounit si dhe personave që shoqëroheshin nga bicikletat .

Me pas u bë ndarja e diplomave për bicikletat më të mira dhe për artistët e shkollës verore.