ERA E FORTË KA PROVOKUAR EDHE VATRA ZJARRI NË ZONËN E SHKODRËS POR PËR FAT TË MIRË PA DËME NË BANESA.

KËSHTU SIÇ PO SHIHNI EDHE NGA PAMJET GJATË PARADITES SË SOTME JANË RAPORTUAR DY ZJARRE NJËRI NË BELTOJË DHE TJETRI NË KRYEBUSHAT. ZJARRET E RËNA KANË QËNË NË GARDHET RRETHUESE POR QË KANË RREZIKUAR EDHE BANESAT.

FILLIMISHT KANË QËNË VETË BANORËT E ZONËS TË CILËT ME MJETE RRETHANORE JANË MUNDUAR TË FIKIN ZJARRIN POR ËSHTË DASHUR NDËRHYRË E ZJARRFIËKSVE TË CILËT KANË ARRITUR QË TË SHUAJNË VATRAT E ZJARRIT