Fakultiteti i ekonomikut pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurkuqi” ka përmbyllur pasditen e djeshme aktivitetet e tij në kuadër të 25-vjetorit të themelimit.

 

Të ftuar në këtë ceremoni përmbyllëse ishin Zv kryeministrja Senida Mesi sëbashku me Kryetaren e bashkisë Shkdoër Voltana Ademi e mjaft figura të tjera të rëndësishme të botës akademike, të cilët vlerësuan këtë fakultet për modelin që ka treguar në programet e studimit.

 

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës finalizoi kështu javën e eventeve te “25 Vjetorit” me te ftuar studentet ekselente diplomuar nder vite.

 

Ka ende shumë gjëra të tjera që do pasojnë, plane e projekte, sikurse zyra për asistencë ndaj biznesit, zyra e karrierës dhe biblioteka e fakultetit, që shpejt do bëhen një realitet në këtë fakultet.