Lëvizja Kishtare Bashkim dhe Lirim ka sjellë në Shkodër ekspozitën tematiko-fotografike “Skenderbeu, Atleti i Krishtit”. Kjo ekspozitë erdhi në kuadër të vitit mbarëkombëtar të Skenderbeut në sallën Kardinal Mikel Koliqi të famullinë e Shkodrës.

Arqipeshkvi Massafra ka edhe një mesazh për historianët.

Bardha Karra e lëvizjes kishtare Bashkim dhe Lirim, një prej organizatoreve të kësaj ekspozite tregon se si lindi idea për ta sjellë.

Ekspozita që erdhi në kuadër të 550 vjetorit të vdekjes së Skenderbeut duke sjellë dokumente dhe fotografi historike që nuk lidhen vetëm me periudhën e heroit kombëtar por edhe momente të tjera të rëndësishme neper të cilat kaloi Shqipëria.