Proteste e komunitetit rom perpara prefektures se qarkut Shkoder. Prej 20 ditesh policia rrugore ka bllokuar motorçikletat dhe triçikletat e ketij komuniteti.

Romet thone se ata nuk kane te ardhura te tjera dhe se permes kesaj pune kane siguruar jetesen per familjet e tyre ndersa qe nga momenti i bllokimit te atyre mjeteve thone se jane pa buken e gojes.

PUBLICITET