Pak minuta para se të mbyllej protesta e pd në shkodër një emigrant nga anglia i ka dërguar një mesazh protestuesve shkodran.

Ai i mbështet protestuesit dhe i kërkon që të mos dorëzohen deri në largimin e qeverisë e cila sipas tij po detyron shqiptarët të braktisin vendin e tyre.