Menjëherë pas dorëzimit të titullit “Mirënjohja e Qytetit” dhe ceremonisë së zhvilluar, aktorja shkodrane Mirjam Bruçeti shpreh emocionet e mëdha që përjetoi në këtë aktivitet krejt të veçantë për të

Teatri “Migjeni” këtë vit ka 70 vjetorin e themelimit prej të cilave 50 vite numëron aktorja Mirjam Bruçeti e cila thotë se aty kanë aktruar shumë figura të mëdha të artit shqiptar

Për Mirjam Bruçetin teatri është një ëndërr
Mirjam Bruçeti mori titullin “Mirënjohja e Qytetit” nga këshilli bashkiak i Shkodrës, titull që iu dorëzua në një ceremoni të veçantë.