Institucioni financiar NOA ka ardhur në qytetin e Shkodrës me një imazh të ri duke ndryshuar logon e saj dhe duke njohur një zgjerim që u shoqërua edhe me mbrëmjen e inagurimit

Plot ide inovative dhe disa risi në shërbime do të ofrohen për të gjithë klientët e shumtë në rajonin e Shkodrës. Herjola Spahiu, drejtore ekzekutive e NOA tregon për zgjerimin e gamës së shërbimeve.

Shërbimi do të jetë për një segment të gjërë në treg deklaron Jetmir Kola, drejtori i degës NOA në Shkodër.

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi tha se prania e një institucioni si NOA është një vlerë.

NOA jep një kontribut të rëndësishëm në ngritjen dhe zhvillimin e bizneseve të vogla dhe të mesme nepërmjet nevojave që kanë. Qëllimi i këtij institucioni financiar mbetet nxitja e ekonomisë në Shqipëri ndërsa mbulon mbi 90% të territorit duke përfshirë edhe Shkodrën.