Në mjediset e Bibliotekës “Marin Barleti” në qytetin e Shkodrës është bërë përurimi i tretë i librit “Etnia dhe Hapësira” i shkrimtarit nga Ulqini Nail Draga.

Përmes këtij libri, autori sjell fakte që flasin për historinë e Shqipërisë dhe zvogëlimin e shtrirjes së saj gjeografike.

Sipas studimeve të bëra, Shqipëria ka pësuar ndryshime të mëdha demografike, shprehet autori Nail DragaPas librit “Etnia dhe Hapësira” shkrimtari Nail Draga,

po punon për të sjellë edhe një vëllim tjetër mbi ndryshimet që ka pësuar Shqipëria në vite.