Për të 70-ën herë me radhë është vënë në skenë monodrama “Seks T’falemnders sa me e provue” nga aktorja Rita Gjeka. Kjo pjesë me regji të Merita Smajës erdhi në kuadër të 8 marsit, ditës ndërkombëtare të gruas
Monodrama “Seks,

T’falemnders sa me e provue” erdhi edhe në kuadër të 70-vjetorit të teatrit “Migjeni” në Shkodër por duke e vënë në skenë në një ditë simbolike si 8 marsi kur gratë dhe vajzat sipas aktores Rita Gjeka duhet të protestojnë

Edhe kësaj here monodrama “Seks, T’falemenders sa me e provue” mori duartrokitjet e të pranishmëve në teatrin “Migjeni”.