Mbrëmjen e së premtes, në teatrin “Migjeni” të qytetit të Shkodrës u rishfaq premiera e komdisë së zezë “Zona e Pritjes” me skenar të Marina Vujçiç dhe regji të Fatos Berishës. Një shfaqje e cila ishte parashikuar të shfaqej në muaji prill, por për arsye subjektive trupa e aktorëve e sollën para spektatorit shkodran edhe një herë në këtë fund shtatori.

Rita Gjeka, mes emocionesh dhe pas një momenti të vështirë në jetën e saj pas humbjes së bashkëshortit, tregon se kjo shfaqje duhej kthyer me doemos para publikut pavarësisht se për të ishte një ngarkesë e vështirë emocionale

Tashmë pjesa “Zona e Pritjes” është kërkuar që të jetë pjesëmarrëse në shumë festivale të ndryshme

Nikolin Ferketa, në rolin e një të pastrehi me ëndrra të mëdha pas shfaqjes tregon se mesazhet që përcjell shfaqja “Zona e Pritjes” janë bashkëkohore.

“Zona e pritjes” është një komedi e zezë që zhvillohet kryesisht në hollin e një siptali dhe shfaq probleme të ndryshme sociale përmes lojës së aktorëve duke përcjellë mesazhe të forta për publikun.