Viti 2019 tashmë ka nisur por si po e presin shkodranët ditët e para të vitit të ri. Ne morëm mendimet e qytetarve dhe shumë prej tyre shprehen optimist dhe më të rëndësishmet për to mbeten shëndeti dhe mirëqenia.

Ndërkohë, nuk mungojnë as rastet kur qytetarët janë të pakënaqur nga qeverisja dhe e shohin 2019-ën si vit i cili nuk do të ketë ndryshime të mëdha.

Ndërkohë një nga problemet e qytetarëve vazhdon të mbetet mungesa e vëmendjes që i kushtojnë institucionet vendore shtresave në nevojë.