Një grup studentësh të universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” marshuan drejt rrugëve kryesore të qytetit në shenjë sensibilizimi kundër ngjarjes së rëndë që ndodhi me vajzën 13 vjeçare në Kavajë.

Me para të ngjitura në gojë kërkuan të japin një mesazh për pjesën tjetër të shoqërisë se askush s’duhet të hesht

Pedagogu i psikologjisë Fation Taipi iu bashkua këtij marshimi
Në marshim edhe pse të paktë erdhën edhe disa qytetar të rastësishëm

Marshimet dhe protestat e studentëve të universitetit të Shkodrës do të vijojnë për çdo rast që ka të bëjë me ngjarje të rënda si ajo e Kavajës.