11 persona janë arrestuar në një aksion policor të shtrirë në Tiranë, Shkodër, Roterdam dhe Holandë.

Ndërkohë dy të tjerë janë shpallur në kërkim, në sajë të aksionit ‘Oaz’.

Në një konferencë për mediat, drejtori i policisë së shtetit Ardi Veliu bëri publike edhe emrat e personave të arrestuar.