Edhe drejtuesit vendor në Shkodër kanë zhvilluar vizatat tek kisha ortodokse në Shkodër ndërsa kanë dhënë edhe urimet e tyre për festën e pashkëve ortodokse.

Ndër të tjera uruan për më shumë paqe, harmoni dhe një të ardhme më të mirë për Shkodrën dhe Shqipërinë.