Pasi qytetarët iu rikthyen lirisë pas më shumë se dy muajsh izolim, këtë fundjavë do të ketë sërish një kufizim të lëvizjëve për këmbësorët dhe automjetet. Lehtësim të masave për të lëvizur brenda fashos së orarit ka patur për pensionistët dhe prindërit me fëmijë.

Por këtë vendim të kryeministrit Rama për të ribllokuar lëvizjet qytetarët nuk e kanë pritur mirë, duke e quajtur të pa drejtë .

Kjo fundjavë e kufizuar pritet të jetë e fundit pasi situara krijuar nga COVID-19 po shkon drejtë përmirsimit, Ndërkohë pavarsisht këtij vendimi karantina nuk zbatohet nga qytetarët shkodran rrugët e qytetit janë të mbushura nga të moshuar dhe te rinj të cilët vazhdojnë të lëvizin lirshëm.Ndaj duket se tashmë gjitqhcka po kthehet në normalitet