Deputetja e PS Senida Mesi ka folur për disa projekte që kanë nisur në Shkodër por që në fakt nga qytetarët ka patur pretendime se kanë ngecur apo nuk janë bërë siç duhet.

Sa i përket rrugëës së Velipojës dhe shembjes në disa pjesë të saj, deputetja Mesi tha se do të ketë ndërhyrje për ta riparuar ndërsa foli edhe për projekte të tjera si investimi në Shirokë, çështja e shpronësimeve për By PASS-in apo pika e kalimit kufitar në Zogaj

Shkodra sipas deputetes Mesi do të vijojë që të jetë në vëmendjen e qeverisë për të tjera investime.