Shoqata e paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve në Shkodër ka organizuar një festë me rastin e fundvitit. Ky aktivitet u bë i mundur tregon kryetari i kësaj shoqate Saimir Beqiri nga një grup shqiptarësh që jetojnë në Amerikë të cilët kanë dhuruar shumë financiare.

Kreu i shoqatës Beqiri por edhe anëtarë të tjerë tregojnë problematikat si dhe kanë edhe disa kërkesa.

Ky organizim festiv duke para vështirësitë që kanë paraplegjikët dhe tetraplegjikët ka shërbyer që t’iu dhurojë atyre disa emocione ndryshe ndërsa kanë ndarë me njëri-tjetrin momente të gëzueshme.