Reshje te dendura shiu kane perfshire qytetin e Shkodres pasditen e kesaj te premteje .

Ka qene ora 18.45 kur reshjet kane filluar ne forme rebeshi dhe bresheri per tu pasuar me ere te forte dhe vetetima.

Kjo situate ka zgjatur per rreth 30 minuta duke i gjetur te papargatitur qytetaret dhe duke veshtiresuar levizjen.

PUBLICITET