SIPAS QYTETARËVE KJO ËSHTË NJË FORMË E MIRË, POR DUHEN VEPRIMET KONKRETE.

Stopkorrupsionit.al, ky është portali me i ri i lançuar nga Qeveria gjate se hënës ku përmes te cilit synohet lehtësimi dhe raportimi nga qytetaret ne çdo rast korrupsioni qe ata ndeshen ne marrjen e shërbimeve. Me ketë projekt pretendohet se brenda 30 ditëve ata do te kenë marre përgjigje për ankesën e tyre. Por sa i besueshëm është kjo gjë tek shkodranet ? Duket se ky portal është një risi për shqiptaret edhe pse për disa nga qytetaret është diçka jo shume e besueshme megjithatë, rezultati duhet pare ne ditët ne vazhdim.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/En6zijCb3Wg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]