Shkolla e mesme Profesionale “Kolin Gjoka” ne Lezhe merre pjese ne nje konkurs nderkombetar te zhvilluar ne Tirane, ku ku pjesemarres mes shume vendeve te botes ishte edhe kjo shkolle perfaqesuer nga 5 nxenes te cilet kthehen me çmime te dyte dhe te treta.

Gjithashtu nxenesit fituan dy medalje argjendi dhe nje bronxi. Drejtori i kesaj shkolle Bardh Dedgjonaj u shpreh i lumtur qe shkolla e tij merr kete fitore dhe se konkursi ishte jo mes bashkemoshatareve por me kuzhinieret me te mire.

Shkolla e Mesme Profesionale “Kolin Gjoka” ne Lezhe, ka marre pjese ne
shume konkurse kombetare dhe nderkombetare ku dhe ka fituar cmime te para
te dyta dhe te treta.