Koronavirusi është përhapur me shpejtësi edhe në shtete të tjera të botër. Deri më tani, përveç Kinës, janë qindra të infektuar në Itali, e ndërsa ka pasur raste të konfirmuara edhe në Maqedoninë e Veriut dhe Greqinë. Sot janë regjistruar rastet e para pozitive në Danimarkë, Rumani dhe Norvegji.

Kjo është përhapja e koronavirusit në shtetet e botës

Itali – 456
Gjermani – 21
Angli – 13
Francë – 12
Austri – 2
Kroaci – 2
Spanjë – 2
Rusi – 2
Danimarkë – 1
Belgjikë – 1
Finlandë – 1
Suedi – 1
Zvicër – 1
Greqi – 1
Norvegji – 1
Gjeorgji – 1
Maqedoni e Veriut – 1
Rumani – 1

*Lista nga CNN